ΠΑΡΤΥ

Τα γενέθλια, η γιορτή, το πάρτι του παιδιού μας είναι μια ιδιαίτερη στιγμή που πάντα κρατάμε στις αναμνήσεις μας. Από το 2005 έως σήμερα, σχεδιάζουμε και οργανώνουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές και πάντα αναζητούμε τι είναι αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία και τη φάση στην οποία βρίσκονται.

Για φέτος το Παίξε Γέλασε γίνεται προέκταση του σπιτιού σας, ένα μεγάλο παιδικό δωμάτιο, όπου τα παιδιά παίζουν, χορεύουν και ευχαριστιούνται σαν το σπίτι τους.

Η ιδέα αυτή γεννήθηκε μέσα από την παρατήρηση της ανάγκης των παιδιών για ελευθερία κίνησης και επιλογής των παιχνιδιών που τους ικανοποιούν τη μέρα της γιορτής τους.

Τα θεματικά πάρτι και το κατευθυνόμενο παιχνίδι φαίνεται ότι δεν καλύπτει πλέον τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Ίσως, γιατί διανύουμε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από διαρκείς αλλαγές και καθημερινές ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα. Ίσως, γιατί τα παιδιά, καλύτερα απ΄ όλους, αντιλαμβάνονται αυτούς τους ρυθμούς και το ένστικτό τους τα οδηγεί να αναπτύξουν τη φαντασία και την κρίση τους. Ίσως, γιατί τα ίδια τα παιδιά αισθάνονται ότι μόνο μέσα από την ελευθερία επιλογής και οργάνωσης του παιχνιδιού τους μπορούν να καταφέρουν να ενταχθούν ομαλά στο νέο, για εμάς, πολυμορφικό πολιτισμό.

Όποια κι αν είναι η εξήγηση , εμείς οφείλουμε να τα ακούσουμε και να προσφέρουμε τις συνθήκες που χρειάζονται για να είναι χαρούμενα, ειδικά τη μέρα που γιορτάζουν!

Με αυτές τις σκέψεις, σας περιμένουμε στο Παίξε Γέλασε για να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε μαζί το πάρτι σας.

Για να γίνει ο χώρος μας προέκταση του σπιτιού σας, προτείνουμε καταρχήν τα παιδιά να είναι ελεύθερα να παίξουν με ό,τι τους αρέσει.

Το Παίξε Γέλασε προσφέρει πλούσιο υλικό για ελεύθερο παιχνίδι: Βεστιάριο, κουζίνα με αληθινά σκεύη, υλικά αρχιτεκτονικής (κούτες- τούβλα- εργαλεία), εικαστικό υλικό (χρώματα- πηλό-υλικά για κολάζ), και μια μεγάλη ποικιλία υλικών και αντικειμένων για συμβολικό παιχνίδι και παιχνίδι ρόλων. Φυσικά ο κήπος μας είναι ανοιχτός και πραγματικά είναι το σημείο που λατρεύουν τα παιδιά κυρίως για τα κινητικά τους παιχνίδια.

Τα πάρτι μας διαρκούν 3 ώρες και ο χώρος μας διατίθεται αποκλειστικά για εσάς και τους καλεσμένους σας, Σάββατο, Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη.

Το catering πληροί τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ποιότητα και γεύση ενός σπιτικού φαγητού. Πρώτο και κύριο μέλημα είναι η αγνή κι άριστη ποιότητα των υλικών.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ιδέες σας και να μοιραστούμε τις δικές μας ώστε να γίνει η ημέρα γιορτής του παιδιού σας μοναδική.

Το Παίξε Γέλασε είναι πιστοποιημένο από τον ΕΒΕΤΑΜ με όλες τις νόμιμες άδειες λειτουργίας.