Το μεγάλο Αποκριάτικο ΠΑΡΤΙ!

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το μεγάλο Αποκριάτικο ΠΑΡΤΙ!

1 Μαρτίου, 2019
Παρασκευή
6:00 μμ - 9:00 μμ
Παίξε- Γέλασε Κυπρίων Αγωνιστών 14
Αργυρούπολη, Αττική Ελλάδα
| $8

Γονείς, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, φίλες, φίλοι με αποκριάτικη χαρά σας περιμένουμε στο μεγάλο μας PARTY!! . Μεταμφιεσμένοι με στολές Αποκριών, χορών και ηρώων, με στολές σπιτιού , αυτοκινήτου , μεταμφιεσμένοι όπως θέλετε, ελάτε να χορέψουμε, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε!!
Τα παιδιά , όπως γνωρίζουμε όλοι, λατρεύουν τις Απόκριες. Ίσως γιατί βλέπουν και τους μεγάλους να συμμετέχουν στο δικό τους κόσμο. Γιατί, για τα παιδιά οι Απόκριες είναι καθημερινό φαινόμενο.
Για μας είναι μια εξαιρετική αφορμή να συντονιστούμε μαζί τους.

Όπως κάθε party που σέβεται τον εαυτό του έτσι και το δικό μας έχει σχεδιάσει το πρόγραμμά του και περιμένει τους μοναδικούς καλεσμένους του, δηλαδή εσάς, για να το ανατρέψουν…!!!
Ο χορός, το θέατρο, το παιχνίδι και φυσικά οι μεταμφιέσεις μας θα είναι σε πρώτο πλάνο.

Σας περιμένουμε!!!

Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη
Κόστος: 8 ευρώ το παιδί.

Description

Γονείς, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, φίλες, φίλοι με αποκριάτικη χαρά σας περιμένουμε στο μεγάλο μας PARTY!! . Μεταμφιεσμένοι με στολές Αποκριών, χορών και ηρώων, με στολές σπιτιού , αυτοκινήτου , μεταμφιεσμένοι όπως θέλετε, ελάτε να χορέψουμε, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε!! Τα παιδιά , όπως γνωρίζουμε όλοι, λατρεύουν τις Απόκριες. Ίσως γιατί βλέπουν και τους μεγάλους να συμμετέχουν στο δικό τους κόσμο. Γιατί, για τα παιδιά οι Απόκριες είναι καθημερινό φαινόμενο. Για μας είναι μια εξαιρετική αφορμή να συντονιστούμε μαζί τους. Όπως…

Λεπτομέρειες

Έναρξη:
1 Μαρτίου, 2019 @ 6:00 μμ
Λήξη:
1 Μαρτίου, 2019 @ 9:00 μμ
Κόστος:
$8
Κατηγορία Εκδήλωση:
Εκδήλωση Tags:
, , , , ,

Διοργανωτής

Παίξε- Γέλασε

Χώρος Διεξαγωγής

Παίξε- Γέλασε
Κυπρίων Αγωνιστών 14
Αργυρούπολη, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2109957697