Κήποι Παιχνιδιού στο Παίξε Γέλασε !

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κήποι Παιχνιδιού στο Παίξε Γέλασε !

6 Οκτωβρίου, 2020
Τρίτη
4:30 μμ - 6:00 μμ
Παίξε- Γέλασε Κυπρίων Αγωνιστών 14
Αργυρούπολη, Αττική Ελλάδα

Η πρώτη τους ομάδα παιχνιδιού! Οι κήποι παιχνιδιού είναι ένας πυρήνας συνύπαρξης με συνομήλικους, εξερεύνησης του κόσμου μέσα από το παιχνίδι και ανάπτυξης των συναισθηματικών, νοητικών και σωματικών δυνατοτήτων των παιδιών. Μέσα από διάφορες τεχνικές και μορφές παιχνιδιού θα τα παιδιά θα δημιουργήσουμε γέφυρες που θα ενώσουν τον κόσμο της φαντασίας με τον πραγματικό κόσμο. Σε αυτό το ταξίδι οι γονείς θα είναι συνοδοιπόροι! Οι συναντήσεις μας θα πραγματοποιούνται- καιρού επιτρέποντος- στο κήπο του Παίξε-Γέλασε ή στον εσωτερικό χώρο.
Για παιδιά από 18 μηνών- 2,5 ετών και 1 συνοδός.
Κάθε Τρίτη 16:30-18:00
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Το κόστος συμμετοχής θα είναι μηνιαίο
*Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με τις μορφές παιχνιδιού που αντιστοιχούν στον τρόπο παιχνιδιού αυτής της ηλικίας . Το messy play, το αισθητηριακό παιχνίδι, τα παιχνίδια ανακάλυψης και πειραματισμού και τα μουσικοκινητικά παιχνίδια είναι κάποιες από αυτές. Η μη παρεμβατικότητα και η ελευθερία της έκφρασης και της επιλογής είναι βασικά στοιχεία του σχεδιασμού και της υλοποίησης των συναντήσεων.

Description

Η πρώτη τους ομάδα παιχνιδιού! Οι κήποι παιχνιδιού είναι ένας πυρήνας συνύπαρξης με συνομήλικους, εξερεύνησης του κόσμου μέσα από το παιχνίδι και ανάπτυξης των συναισθηματικών, νοητικών και σωματικών δυνατοτήτων των παιδιών. Μέσα από διάφορες τεχνικές και μορφές παιχνιδιού θα τα παιδιά θα δημιουργήσουμε γέφυρες που θα ενώσουν τον κόσμο της φαντασίας με τον πραγματικό κόσμο. Σε αυτό το ταξίδι οι γονείς θα είναι συνοδοιπόροι! Οι συναντήσεις μας θα πραγματοποιούνται- καιρού επιτρέποντος- στο κήπο του Παίξε-Γέλασε ή στον εσωτερικό χώρο. Για…

Λεπτομέρειες

Έναρξη:
6 Οκτωβρίου, 2020 @ 4:30 μμ
Λήξη:
6 Οκτωβρίου, 2020 @ 6:00 μμ

Διοργανωτής

Παίξε- Γέλασε

Χώρος Διεξαγωγής

Παίξε- Γέλασε
Κυπρίων Αγωνιστών 14
Αργυρούπολη, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2109957697