Πάρτι Παίξε Γέλασε 2020- Early bird

Πάρτι Παίξε Γέλασε 2020- Early bird

Για φέτος το Παίξε Γέλασε γίνεται προέκταση του σπιτιού σας, ένα μεγάλο παιδικό δωμάτιο, όπου τα παιδιά παίζουν, χορεύουν και ευχαριστιούνται σαν το σπίτι τους. Εμείς οφείλουμε να τα ακούσουμε και να προσφέρουμε τις συνθήκες που χρειάζονται για να είναι χαρούμενα, ειδικά τη μέρα που γιορτάζουν! Με αυτές τις σκέψεις, σας περιμένουμε στο Παίξε Γέλασε για να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε μαζί το πάρτι  σας.

Για να γίνει ο χώρος μας προέκταση του σπιτιού σας, προτείνουμε καταρχήν τα παιδιά να είναι ελεύθερα να παίξουν με ότι τους αρέσει. Το Παίξε Γέλασε προσφέρει πλούσιο υλικό για ελεύθερο παιχνίδι: Βεστιάριο, κουζίνα με αληθινά σκεύη, υλικά αρχιτεκτονικής (κούτες- τούβλα- εργαλεία), εικαστικό υλικό (χρώματα- πηλό-υλικά για κολάζ), και μια μεγάλη ποικιλία υλικών και αντικειμένων για συμβολικό παιχνίδι και παιχνίδι ρόλων. Φυσικά ο κήπος μας είναι ανοιχτός και πραγματικά είναι το σημείο που λατρεύουν τα παιδιά κυρίως για τα κινητικά τους παιχνίδια.

Τα πάρτι μας διαρκούν 3 ώρες και ο χώρος μας διατίθεται αποκλειστικά για εσάς και τους καλεσμένους σας,  Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή.

Το catering πληροί τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ποιότητα και γεύση ενός σπιτικού φαγητού. Πρώτο και κύριο μέλημα είναι η αγνή κι άριστη ποιότητα των υλικών. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ιδέες σας και να μοιραστούμε τις δικές μας ώστε να γίνει η ημέρα γιορτής του παιδιού σας μοναδική.

Το Παίξε Γέλασε είναι πιστοποιημένο από τον ΕΒΕΤΑΜ με όλες τις νόμιμες άδειες λειτουργίας.