Απογεύματα Παίξε Γέλασε

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη παιδική Hatha Yoga.

Γιόγκα σημαίνει  ένωση, η ένωση του σώματος με το νου και το πνεύμα.

Όπως οι ενήλικες έτσι και τα παιδιά μπορούν να ωφεληθούν από την γιόγκα και να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο που τους περιβάλλει. Τα παιδιά μέσω της γιόγκα έρχονται σε επαφή με διεργασίες όπως η αντίληψη, η νόηση, η λύση προβλημάτων, η δημιουργική σκέψη αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού.

Μερικά από τα εκατοντάδες οφέλη της γιόγκα για τους μικρούς μας φίλους είναι  η σωστή ανάπτυξη, η ισορροπία, ο συντονισμός κινήσεων και η εστίαση στο κέντρο βάρους τόσο στο σώμα όσο και στο νου. Ανανεώνει, αναζωογονεί, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα ελαττώνοντας σημαντικά το ενδεχόμενο ασθενειών. Τεντώνει τους μύες και τις αρθρώσεις, χτίζει την σπονδυλική στήλη για αποφυγή προεφηβικών παθήσεων όπως η σκολίωση, κύφωση κλπ. Βελτιώνει το ρυθμό αναπνοής τροφοδοτώντας με οξυγόνο το αίμα. Βοηθάει στο χτίσιμο της σωστής βασικής εμπιστοσύνης του παιδιού με τον εαυτό του.

Παιχνίδια… πολλά παιχνίδια… παιχνίδια αγάπης , συνεργασίας, ενσυναίσθησης, παρατήρησης, παιχνίδια με το σώμα.

  • Αφηγηματικά παραμύθια
  • Γυμναστικές ασκήσεις
  • Ασκήσεις αναπνοών
  • Βάδισμα με επίγνωση
  • Κίνηση
  • Έκφραση
  • Επικοινωνία
  • Σχέδια, ζωγραφική mandalas
  • Μουσική

Κι άλλα τόσα πολλά στον μαγικό κόσμο Hatha Yoga…

Τα μαθήματα της παιδικής Hatha Yoga πραγματοποιούνται από την  Τζωρτζίνα Ηλιοπούλου- Yoga Instructor  πιστοποιημένη , έμπειρη και άριστα εκπαιδευμένη για την διδασκαλία της yoga με αγάπη και με σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού.

Ημέρες  : Τρίτη – Πέμπτη

Τμήματα ολιγομελή :

Ώρες : 17:30 – 18:30 ( 3-5 ετών)

18:45 – 19:45 ( 6-9 ετών)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210- 9957697.

 Οι Παρασκευές μας.

Κάθε Παρασκευή 18:00 – 20:00 παιχνίδι.

Στο  ΠΑΊΞΕ ΓΕΛΑΣΕ  ετοιμάσαμε κάτι πρωτοποριακό!

Σκεφτήκαμε και οργανώσαμε, για τα απογεύματα της Παρασκευής, «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ». 

Το ελεύθερο παιχνίδι θα ‘αφήνεται’ στα χέρια της οικογένειας. Η δημιουργία του, δηλαδή ο τρόπος, το όριο και η επιλογή του, είναι αποκλειστικά στην διάθεση, στον κώδικα επικοινωνίας και στην έμπνευση της κάθε οικογένειας.

Εμείς δεν παρεμβαίνουμε πουθενά.

Εμείς παρέχουμε τον χώρο, τα υλικά, τα ερεθίσματα και κάθε Παρασκευή ένα νέο Υλικό –Κίνητρο, προς εξερεύνηση και αξιοποίηση του.

Δίνουμε την ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν, να λειτουργήσουν ελεύθερα χωρίς εξωγενείς παρεμβάσεις (χτύπημα τηλεφώνου, μαγείρεμα κλπ.) αλλά και πάντα σεβόμενοι την οποιαδήποτε ανάγκη του παιδιού. Έτσι δημιουργείται η συνθήκη ανάπτυξης χρόνου για ποιοτικό παιχνίδι.

Τα βασικά μας παιχνίδια θα πλαισιώνονται κάθε φορά από νέα ερεθίσματα και υλικά, ώστε σε κάθε μας συνάντηση τα παιδιά και γονείς να έχουν την ευκαιρία νέων ανακαλύψεων και απολαύσεων.Μαγαζάκια


Βεστιάριο με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ


Γωνιές με φυσικά υλικά (χώμα, άμμο, ξύλα, πέτρες, νερό)

Εικαστικό υλικό (χρώματα, πυλό, υλικά για κολάζ, κατασκευές, ζωγραφική)